Wandeltocht 2020 uitgesteld of afgelast

Vanwege de situatie rond de Corona-uitbraak is onderstaande wandeltocht helaas tot nader order uitgesteld. Mogelijk proberen we deze op een later tijdstip alsnog te organiseren. Wij houden u op de hoogte!


Wandeltocht "75 jaar wandelen in vrijheid"

Net als voorgaande jaren zijn er op de zaterdag na Koningsdag weer drie mooie wandelroutes uitgezet door Marum en omgeving. Onderweg is er gelegenheid tot pauzeren, koffie drinken of toiletbezoek. De kosten voor de wandelingen bedragen € 6,00. Deelnemers van de KWBN krijgen € 1,00 korting, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. In het route- & stempelboekje dat u erbij krijgt staan interessante wetenswaardigheden over de plaatsen waar u langs loopt. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Start en finish zijn bij Horeca Centrum Heerlijkheid, Tolhuisstraat 1 te Marum. Vooraf inschrijven is niet nodig.

8.30 uur | Start 30 km

9.00 uur | Start 20 km

9.30 uur | Start 10 km


Nieuw!

Vanaf enkele dagen van tevoren kunt u hier de wandeling downloaden als GPX-bestand! U kunt deze bestanden in diverse GPS-ontvangers en smartphone apps laden, zodat u precies kunt zien hoe u moet lopen en hoe ver u al bent! Hieronder staan als voorbeeld de routes van 2019:


Eerdere wandeltochten

U kunt hier de wandeltochten downloaden die het Oranjecomité eerder heeft georganiseerd, zodat u deze (nog eens) kunt lopen op een moment dat het u uitkomt. Een mooie manier om ons prachtige Westerkwartier te (her)ontdekken! Let op: sommige bezienswaardigheden of rustpunten zullen wellicht niet (meer) opengesteld c.q. aanwezig zijn.

Wandelroute 2010 - Bevrijdingsdag

Wandelroute 2011 - 200 jaar Marum

Wandelroute 2012 - Wandelen en muziek

Wandelroute 2013 - Sluiproutes

Wandelroute 2014 - Langs veen en heide

Wandelroute 2015 - 70 jaar bevrijding

Wandelroute 2016 - Op Borchtocht

Wandelroute 2017 - Tussen Wal en Schip

Wandelroute 2018 - Langs Poelen en Petgaten

Wandelroute 2019 - In vrijheid je pad kiezen