Plattegrond De Wending 2017

In de link vind u de indeling van dit jaar. Er is het één en ander veranderd aangezien er dit jaar een podium op De Wending komt te staan.

Voorbereidingen Koningsdag 2017 in volle gang

et comité is alweer een aantal keer bij elkaar geweest om de feestelijkheden voor Koningsdag voor te bereiden. Alle ingrediënten zullen weer aanwezig zijn: de kinderoptocht, de kindervrijmarkt op De Wending, de optredens. Daarnaast willen we ook (sport)verenigingen weer een kans geven om zichzelf te presenteren. Mochten vereniginingen hier interesse in hebben kunnen deze zich melden!

Koningsdag geslaagd ondanks de slechte weersvoorspellingen!

Ondanks de voorspellingen dat het op Koningsdag veel zou gaan regenen of zelfs hagelen of sneeuwen, viel het uiteindelijk best mee met het weer. De opkomst was redelijk tot goed, en veel mensen hebben kunnen genieten van de vrijmarkt en de vele georganiseerde activiteiten!

Indeling De Wendig tijdens Koningsdag 2016

In de link vindt u de indeling van De Wendig tijdens Koningsdag 2016 te Marum.

Marumer Oranjeweek : een nieuw begrip!

Vanaf dit jaar gaan we de activiteiten in de week tussen Koningsdag en bevrijdigingsdag presenteren onder een nieuwe noemer: de Marumer Oranjeweek!

Voorbereidingen Koningsdag 2016 van start

Het Oranjecomité is alweer bij elkaar gekomen, en de voorbereidingen voor de activiteiten rondom Koningsdag zijn dus officieel gestart!

Prachtig weer tijdens goed bezochte wandeltocht

De wandeltochten zijn dit jaar weer goed bezocht. Dat was natuurlijk mede te danken aan het schitterende weer!

Heerlijk weer tijdens geslaagde Koningsdag

De weergoden waren ons bijzonder goed gezind: De kinderoptocht en vrijmarkt zijn verlopen onder een stralende zon, en in een gezellige sfeer. We kunnen dus terugkijken op een geslaagde dag!

Weersverwachting voor 27 april

Update: de weersvoorspellingen beginnen er gelukkig beter uit te zien dan een paar dagen geleden. Het blijft waarschijnlijk droog!

Informatie over de kindervrijmarkt

We krijgen wel eens vragen over de kindervrijmarkt, daarom hieronder een paar zaken die belangrijk zijn om te weten.