Verslag Koningsdag Marum 2019

Zouden we het drooghouden? Dat was de vraag die iedereen al uren, misschien al wel dagen, bezig hield. De voorspellingen zagen er niet zo gunstig uit, maar de ervaring leert dat het uiteindelijk vaak best meevalt. Het viel uiteindelijk ook best mee, de sfeer was goed en het programma was zeer geslaagd, maar droog hebben we het helaas niet gehouden.

Uitslagen bekend

De uitslagen van het gewicht-raden en de kleurplaten-wedstrijd zijn bekend!

Het Oranjecomité Marum is weer van start!

Voor de verschillende activiteiten in de Marumer Oranjeweek van 2019 is het Oranjecomité alweer een tijdje druk bezig met de voorbereidingen

Marumer Oranjeweek editie 2018

Ondanks dat het weer nog vooral aan de winter doet denken, is het voorjaar toch echt aangebroken! Dat betekent traditiegetrouw dat het Oranjecomité begint met de voorbereidingen voor de Marumer Oranjeweek.

Verslag Koningsdag 2017

Koningsdag 2017 had dit jaar een licht gewijzigde opzet: in plaats van bij het gemeentehuis vonden de "officiële" start en de prijsuitreiking van de kinderoptocht dit jaar op De Wendig plaats. Bekijk het artikel voor een kort verslag van de dag!

Plattegrond De Wending 2017

In de link vind u de indeling van dit jaar. Er is het één en ander veranderd aangezien er dit jaar een podium op De Wending komt te staan.

Voorbereidingen Koningsdag 2017 in volle gang

et comité is alweer een aantal keer bij elkaar geweest om de feestelijkheden voor Koningsdag voor te bereiden. Alle ingrediënten zullen weer aanwezig zijn: de kinderoptocht, de kindervrijmarkt op De Wending, de optredens. Daarnaast willen we ook (sport)verenigingen weer een kans geven om zichzelf te presenteren. Mochten vereniginingen hier interesse in hebben kunnen deze zich melden!

Koningsdag geslaagd ondanks de slechte weersvoorspellingen!

Ondanks de voorspellingen dat het op Koningsdag veel zou gaan regenen of zelfs hagelen of sneeuwen, viel het uiteindelijk best mee met het weer. De opkomst was redelijk tot goed, en veel mensen hebben kunnen genieten van de vrijmarkt en de vele georganiseerde activiteiten!

Indeling De Wendig tijdens Koningsdag 2016

In de link vindt u de indeling van De Wendig tijdens Koningsdag 2016 te Marum.

Marumer Oranjeweek : een nieuw begrip!

Vanaf dit jaar gaan we de activiteiten in de week tussen Koningsdag en bevrijdigingsdag presenteren onder een nieuwe noemer: de Marumer Oranjeweek!